Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instagramový model Jake Andrich (24) si na sociální síti udělal celkem jméno. Věří totiž, že díky jeho tetováním prožívají ženy během sexu s ním několikanásobné orgasmy. A vypadá to, že nežertuje.

„Moje sebevědomí hodně stouplo od té doby, co jsem začal posilovat a nechal se potetovat. Myslím, že to s tím hodně souvisí, ale také mi mnoho sexuálních partnerek řeklo, že díky mému zevnějšku prožily mnohonásobný orgasmus,“ uvedl pro Daily Star.

„Asi díky tomu, že vypadám jako bad boy, a protože jsem dominantní v posteli, probouzí to v nich fantazii. Jsem rád, že jim moje tetování přináší tolik nadšení jako mně,“ doplnil.

V první polovině roku Jake vzbudil pozornost, když oznámil, že se zúčastní soutěže Mister BumBum - ekvivalentu k dámské soutěži o nejkrásnější zadeček Miss BumBum.

„Několik let jsem tvrdě dřel na to, abych dosáhl dokonalého těla. Myslím, že jsem konečně v kondici, kdy mohu začít soutěžit,“ nechal se slyšet.

Jak je patrné ze snímků na Instagramu, sebevědomí mladíkovi jistě nechybí, navíc mu zajistilo už přes 446 tisíc sledujících. Jeho pověstné svaly a tetování si můžete prohlédnout v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám