Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Arichteva (37) se toho nebojí. Zveřejnila snímek z dovolené, který neprošel retuší. Maminka roztomilého syna Luky (10 měsíců) vystavila na odiv své povislejší bříško. Na rozdíl od jiných celebrit neměla potřebu všem ukazovat, že má coby maminka bříško pevné jako skála. Obzvlášť když jí to i tak moc slušelo.

„Jako jo no. I takovýhle fotky si vezeme domů. A jo no, mám břicho a nebojím se ho použít,“ vtipkovala Arichteva, jež dlouho váhala, zda s malým synem letos vyrazit k moři.

A rozhodnutí odjet určitě nelituje. „Strašně dlouho jsem řešila, jestli vypadnout k moři, protože jsem cítila, že to už potřebuju. Nebo jestli je to zbytečný luxus v týhle době a měla bych radši myslet na to, co potřebuje Luka. Ale on vypadá, že to taky potřeboval. Je to hroznej parťák už teď,“ libovala si Arichteva s tím, že jí některé maminky kvůli dovolené zbytečně vystrašily.

„Dovolená s dítětem je sice naprosto jiná dovolená, ale furt dovolená, protože moře a písek v plavkách a jídlo a pití a sluníčko a ségra, a tak vůbec,“ neskrývala nadšení Veronika.

Její fotku s bříškem ostatně ocenil i její parťák ze seriálu Vyprávěj Roman Vojtek (52). „Dobrá seš, tohle oceňuju. Také jsem chtěl ukázat břicho, ale žádné nemám. Tak pá,“ vzkázal Veronice s humorem sobě vlastním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám