Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Markéta Vondroušová (22) dosáhla na olympiádě obrovského úspěchu. Zlatou medaili sice po prohraném finále se Švýcarkou Bencicovou nezískala, ale před začátkem olympijského turnaje by asi nikdo nesázel ani na to, že dosáhne na nádherné stříbro.

Vondroušová se předloni dostala také do finále Roland Garros a fanoušci o ní určitě ještě uslyší. Tenistky mají každý rok opravdu náročnou sezonu, a když zrovna netrénují nebo nehrají, mají konečně čas na zaslouženou dovolenou.

Například i kolegyně Vondroušové Karolína Plíšková se ráda pochlubí momentkami z dovolené v plavkách a Markéta Vondroušová není výjimkou.

Na štíhlé a vysportované postavičky se každý fanoušek rád podívá, protože tenistky jinak vídá jen ve sportovním oblečení. Anebo když se zrovna hodí do gala na nějaké velkolepé společenské akci. Jak to naší stříbrné Markétě Vondroušové sluší v plavkách, si prohlédněte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám