Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starší dceru Ivy Kubelkové (46), začínající šestnáctiletou modelku Natálii Jiráskovou, už známe. Mladší, dvanáctiletá Karolína je spíš introvertka, takže maminku tak často nedoprovází. Výjimku udělala na velkou opening párty v pražském obchodním centru.

Holky vyrazily hlavně vybírat nové boty. "To je totiž to jediné, co si ode mne nemůžou půjčovat. Obě už mají nohu větší než já," řekla Super.cz Iva, která má s dcerami společný šatník. Z jejích modelů zatím nejméně čerpá nejmladší Kája. "Ale džínové kraťasy si už tuhle půjčila," práskla na dceru Kubelková.

"Když se nám nějaká věc líbí, kupujeme to jen jednou. Na co by nám byly tři stejné mikiny. Nějak se podělíme," shodly se všechny tři. "Ale ty šaty, které má dnes máma, bych si bývala ráda vzala i já," smála se Natálka.

Obě dcery po mamince zdědily dlouhé nohy, plné rty a hřívy bohatých vlasů, takže modeling je jim vzhledem rozhodně předurčený. Na rozdíl od Natálky se do něj ale Karolíně nechce, jak nám mimo jiné svěřila v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám