Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože za poslední rok řadě umělců spousta práce odpadla, Jana Plodková (42) si nemůže stěžovat. V době lockdownu natáčela nový seriál Osada pro Českou televizi, ve kterém ji uvidíte jako nadšenou chatařku.

„Hraji manželku Pepíka Poláška, který se tváří jako ortodoxní žid a celá naše rodina dodržuje šábesová pravidla,“ řekla Super.cz Jana Plodková ke své roli v novém seriálu.

Natáčení, především pak prostředí, herečku vyloženě nadchlo a bude na něj ráda vzpomínat.

„Bylo to krásné natáčení, pro mě jako pro milovníka přírody to byl vstup do ráje, když jsem čekala na záběr a seděla u chatičky a poslouchala žáby, jak kvákaly. Moc jsem si to užívala a byla jsem smutná, když jsem netočila,“ svěřila Plodková.

Poslední měsíce trávila s partnerem Filipem spoustu času na chalupě, za hranice už by se herečka chtěla také podívat, ale vyčkává, jak se vyvine situace s covidem.

„Strašně po tom toužím, pořád o tom mluvím, ale pořád jsem v Praze. Doufám, že se nám to podaří, necháváme to na poslední chvíli a čekáme, jak se to v jednotlivých zemích projeví. Případně budeme na chalupě, přežili jsme to do teď, tak ještě nějakou chvíli vydržíme,“ dodala Plodková, která by popřípadě vyrazila někam kousek za hranice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám