Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Petr Suchoň (37) má novou práci. Poté, co s ním TV Nova ukončila spolupráci, mu moderátorské laso hodila Prima. A Suchoň nabídku konkurenční televize přijal.

Na starost dostane moderování ranního pořadu Nový den, kam si bude zvát zajímavé hosty. Suchoň se ve studiu objeví každý všední den po boku kolegyně Soni Porupkové.

„Jsem vděčný za tuhle nabídku, nad kterou jsem se dlouho nerozhodoval. Hned na první schůzce s vedením televize bylo zřejmé, že jsme si sedli, a bylo mi jasné, že Nový den je to, co chci dělat. A okamžitě mě v tom podpořila i moje žena,“ řekl Petr Suchoň, který se divákům poprvé představí 9. srpna.

Z konkurenční Novy byl Petr Suchoň odejit v květnu po 13 letech. Loni v říjnu na sebe strhl nevyžádanou pozornost nezvládnutým živým rozhovorem s prezidentem České lékařské komory (ČLK) Milanem Kubkem. Nova ho následně na několik týdnů stáhla z obrazovky. Za způsob vedení rozhovoru se Suchoň omluvil jak veřejně, tak i osobně Kubkovi.

Nová práce není jedinou změnou v životě Petra Suchoně. Moderátor se nedávno stal otcem syna Sebastiana, kterého mu přivedla na svět jeho manželka, bývalá tenistka Klára Koukalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám