Hlavní obsah
Článek

Uváděním Úplně debilních zpráv na jednom z kanálů Primy na sebe upoutala možná až příliš pozornosti, jak teď Sonia Edde sama přiznává. Její role "úplně debilní moderátorky" byla postavena na blond vlasech a obřích dekoltech, což pány vydráždilo k nepříčetnosti. Stala se jejich sexuálním idolem.

"Tedy myslím si, že idolem jsou Klotylda a Matylda," míní Sonia, která tak pojmenovala svá ňadra. Přiznala ovšem, že během natáčení měla poprsí trochu vycpané, aby měla dekolt bujnější. "Ale jinak jsou prsa moje, teď o trochu menší, protože jsem zhubla," přiznala.

Pánové byli ze satirického pořadu nadšení, dámám se naopak Sonia moc nelíbila. "Mám převážně mužské fanoušky. Hodně mi píší, odepisovat každému nestíhám. Jsem povrchnější, takže selekce probíhá i podle fotek, tedy profilových, nikoli fotek penisů, které mi také hodně chodily a bylo to nechutné," svěřila.

Pak ovšem pánové s posíláním své chlouby přibrzdili. "Já se totiž naštvala, protože mnohdy se jednalo o zadané muže, takže jsem to začala zveřejňovat. Zakryla jsem to nejdůležitější, ale jméno toho člověka jsem tam nechala. Doufám, že měli problém doma, nebo se aspoň zastyděli," věří Sonia, kterou momentálně můžeme slýchat v rozhlasovém éteru.

"Tam už mám těch obdivovatelů méně, ale zase mě mají posluchači za více inteligentní, než jaká jsem byla z těch zprávách," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám