Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem roku svůj instagramový účet Rita Ora (33) promazala a fanoušci tak přišli o množství fotek v bikinách, kterými je poslední roky zásobovala. Pomalu ale začíná svůj profil sexy snímky znovu plnit.

Blonďatá zpěvačka přidala do jednoho příspěvku takových fotek v bikinách, že si mohli fanoušci prohlédnout její pevnou postavu v plavkách ze všech úhlů. Zpěvačka na sobě často dře v posilovně, tak proč by poté neukázala výsledky své práce, že?

Z jejího úsměvu je vidět, že je šťastná, na čemž má jistě svůj podíl i nový vztah s novozélandským režisérem Taikou Waititim, se kterým se poprvé objevila na veřejnosti před třemi měsíci v Austrálii. Oba jsou nyní Los Angeles.

U snímků poděkovala Rita svým fanouškům za přízeň a oblibu jejího nejnovějšího hitu na kterém spolupracovala s hudebníkem Sigalou. „Dnes ráno jsem se probudila do vlny lásky a podpory na můj a Sigaly song You for Me. Jediné, co k tomu mohu říct, že se nepřestávám radostně usmívat. Děkuji, že jste mi dnes znovu přivodili úsměv na rtech,“ napsala Ora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám