Hlavní obsah
Článek

Stejně jako před objektivem, i za mixážním pultem je Andrea Pomeje (35) jako ryba ve vodě. V takhle odvážných modelech, v jakých se postavila před objektiv, ji ale na jejích vystoupeních rozhodně neuvidíte.

Po roce nejrůznějších restrikcí se dýdžejka naplno pustila do práce, a proto se také rozhodla nafotit nové snímky. „Fotili jsme nové promo fotky s mým dvorním a úžasným fotografem Martinem Šebestou. Odvážnější fotky vznikly v rámci plonkového času,“ svěřila se Super.cz Andrea, která vypadá na fotkách opět fantasticky.

„Jde hlavně o snímky na plakáty, některé z nich použiji k vystoupení na Zrće v Chorvatsku, kam jedeme 8. srpna na 8 dní s Party Expressem,“ prozradila Andrea, která fotila hned v několika modelech.

Před objektivem tak pózovala nejen v červeném body se sluchátky na hlavě, ale také ve stříbrném modelu nebo v kompletu se zvířecím vzorem, ve kterém dala na odiv své dokonalé pozadí. Nejodvážnější fotkou je však snímek, na kterém je Andrea nahoře bez. Jedno ňadro má překryté svými dlouhými vlasy, druhé pak skrývá ve své dlani.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám