Hlavní obsah
Článek

Zuzana Belohorcová (48) si život na španělském ostrově Tenerife nadmíru pochvaluje. Slovenská moderátorka se na ostrov přestěhovala před pár měsíci společně s manželem Vlastou Hájkem a dětmi, kteří jsou z místního klimatu nadšeni.

Nedávno si Zuza na Tenerife pozvala i své rodiče, kteří chytali bronz na pláži a užívali si pohodu u oceánu. Společně se svou dcerou se neváhali zvěčnit v plavkách. „Moje plážové kombo, ale je nám dobře,“ neskrývala nadšení někdejší hvězda erotického pořadu Peříčko.

Belohorcová má v lásce svých rodičů velký vzor a společné chvilky si moc užívala, teď už jsou zpět na Slovensku. Když ještě žila s rodinkou v Miami, vídali se přeci jen mnohem méně. „Láska, opora, obětavost, porozumění,“ vysekla svým rodičům poklonu Belohorcová, jež se i po dvou dětech pyšní výstavní figurou.

Na Tenerife jí prý vůbec nic neschází. „Máme pronajatý třípatrový dům s bazénem a s krásným výhledem na celé pobřeží,“ řekla Super.cz nedávno. „Na Tenerife je život bližší tomu miamskému. Děti chtějí být více venku, na pláži, věnovat se sportům, kterým se věnovaly celý rok. V Marbelle stále pršelo a byla zima,“ vrátila se ještě k jejich nedávnému španělskému bydlišti, kam se nejprve přestěhovali z USA, aby pak zjistili, že jim zdejší destinace moc nevyhovuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám