Hlavní obsah
Článek

Kathy Jacobs (57) je nejstarší a také nejmenší modelkou plavkového vydání magazínu Sports Illustrated. A svou dokonalou figuru a mladistvý vzhled hrdě vystavuje na odiv.

Modelingu se věnovala už v 80. letech. Na casting Sports Illustrated se vydala v 56, klaplo to a objevila se i v letošním čísle plavkového speciálu, které vyšlo v červenci.

V rozhovoru pro Fox News Jacobs popsala, jak se na focení připravovala a jak se cítí.

„Měla jsem hodně smíšené pocity. Cítila jsem vděk, nadšení, nervozitu, noc předtím jsem ani nespala. Když se začalo fotit, byla jsem vyděšená. Kvůli mně tam byl celý tým, byla jsem hodně nervózní,“ přiznala.

Kathy pravidelně cvičí, během pandemie trénovala doma, a také má ráda břišní tance. Dokonce si vyrábí vlastní kosmetiku, se kterou by jednou ráda prorazila na trhu.

„Co se týče mojí diety, nekonzumuji moc cukrů, pečiva ani těstovin. Venku jím tak dvakrát do týdne. Mívala jsem náběh na cukrovku a vysoký cholesterol, takže mi to doktor zakázal. Dobrou zprávou ale je, že jsem zhubla a jsem zdravější,“ popsala, jak se stravuje.

A jak se cítí jako nejstarší modelka Sports Illustrated? „Jsem ráda, že mohu reprezentovat ženy mého věku. Je mi ctí. Život nekončí, když je vám 40, 50 nebo 60. Myslím, že to pomůže nejen ženám mé generace, ale i mladším dívkám, protože je každý zděšený ze stárnutí,“ dodala s tím, že jí i mladé ženy píšou děkovné a pochvalné zprávy.

Reklama

Další články

Načítám