Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V únoru oslavila už pětapadesáté narozeniny a ze svého šarmu neztratila od své hvězdné kariéry v devadesátkách ani špetku. Cindy Crawford (58) svým fanouškům na Instagramu ukázala svou tvář bez líčení.

„Nedělní selfie,“ napsala k fotce, kde má lehce rozcuchané vlasy, pohodlné tričko a žádný make-up.

Kromě záplavy srdíček v komentářích fanoušci zmiňovali, že slavná modelka snad ani nestárne. „Vždy jsem do tebe byla zamilovaná. Měla jsem každý časopis, jehož titulku jsi zdobila. Jsi výjimečná. (Nejsem stalkerka, jen miluji krásu ikonických modelek.) Videoklip k písni Freedom (od George Michaela pozn. red.) byl epický!“ napsala jí jedna z fanynek. „Ty vůbec nestárneš. Jsi nádherná,“ přidala se jiná a chválou nešetřil ani další komentář: „Stále božská, jako vždy.“

Za mladistvým vzhledem Cindy stojí i její vlastní značka kosmetiky, kterou velice ráda propaguje jen zabalená v ručníku, jak se můžete podívat v následujícím videu.

Krásu po své mamince zdědili i její dva potomci. Kaia Gerber (22) už je ve svých téměř dvaceti letech světově známou modelkou a donedávna se modelingu věnoval i její starší bratr Presley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám