Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jen proto, že většinu času tráví v poslední době u moře a ze šatníku nebo kufru vytáhne spíš plavky a žabky než společenské modely a střevíčky na podpatku, je logické, že Simona Krainová (51) v podstatě jiné outfity přiliš nepostuje. A můžeme tak pozorovat, že tuk už dávno přenechal na jejím těle místo svalům.

Simona momentálně s rodinou pobývá na Kanárských ostrovech, kde se téměř každé ráno věnuje svému oblíbenému běhu. „Cvičím, bez pohybu si už den nedokážu představit. Baví mě to a jsem spokojená," řekla Super.cz Krainová. Díky výdeji energie si prý může klidně i zamlsat. K desetikilometrovým tratím nyní přidala i další sport, kterým se v postu k fotce ve fialových plavkách z pláže ostrova Graciosa pochlubila.

Modelka k fyzickým aktivitám na souši začala také plavat. A rozhodně netroškaří. Zvládne šestapadesát bazénů a pochvaluje si nejen pohyb samotný, kdy je námaha rozváděná do celéo těla, a tím se procvičuje víc svalů a svalových skupin. Plavání také pomáhá od bolesti zad a zvyšuje kapacitu plic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám