Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou nejdelší pracovní pauzu způsobenou pandemií covidu-19. Když je to tedy teď možné, tak Lucie Bílá (58) vystupuje i o letních prázdninách.

„Mám před sebou pracovní léto,“ řekla Super.cz zpěvačka na derniéře představení Carmen. Na Letní scéně Hudebního divadla Karlín bude ale ještě hrát v představení Sestra v akci. „Čeká nás příprava na sezónu v mém Divadle Lucie Bílé. Tam mě čeká poslední tečka po rekonstrukci, a to nové sedačky pro naše diváky a nová opona,“ popisuje výčet povinností zlatá slavice a jedním dechem dodává: „Konec prázdnin budu trávit na Slovensku na turné k albu Ta o mně.“

Dovolenou na Maledivách stihla Lucie s partnerem Radkem Filipim absolvovat ještě před pracovním maratonem. „S Ráďou jsme stihli krátkou dovolenou před létem, ale pro mne je stejně největší relax na jevišti,“ říká Lucie Bílá, která se s námi podělila o momentky z dovolené v exotice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám