Hlavní obsah
Článek

V tom nejlepším se má přestat. Tento názor vyznává i Lucie Bílá (57), která ve středu odehrála derniéru představení Carmen na letní scéně Hudebního divadla Karlín v pražských Letňanech. „Rozloučení bylo krásné a dojemné,“ svěřila se Super.cz zpěvačka a jedním dechem dodala: „Třináct let je dlouhá doba. V nejlepším je dobré přestat.“

Premiéra muzikálu z pera Franka Wildhorna, jenž jej psal Bílé přímo na tělo, uvedlo Hudební divadlo Karlín 2. října 2008 a s malou přestávkou před obnovenou premiérou v roce 2015 jej úspěšně uvádělo doteď. „Carmen je po Johance z Arku moje srdcová záležitost. Bylo krásné ji hrát, krásné ji zpívat. A to, že mi byla psaná na tělo, bylo znát v každé písničce,“ řekla nám Bílá.

Pro zlatou slavici není představení zásadní jen z pracovního pohledu, ale i z toho osobního. Na obnovené premiéře se totiž dala dohromady se svým současným životním partnerem Radkem Filipim, který samozřejmě nechyběl na závěrečném představení.

„Carmen děkuji za lásku, kterou mi přivedla do života. S mým partnerem jsme se totiž seznámili před šesti lety na její obnovené premiéře,“ usmívá se Lucie Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám