Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Ordinaci v růžové zahradě 2, kde ztvárnil gynekologa, zamířil Pavel Řezníček (54) do nově připravovaného seriálu Primy 1. MISE, kde si zahraje vojenského psychologa. A divačky a diváci, kteří mají slabost pro uniformy, si přijdou na své.

„Je to plukovník, který si prošel zahraničními misemi a teď se účastní takového experimentu, kdy vybírá mladé adepty do prestižního mezinárodního oddílu,“ prozradil nám o své roli Pavel Řezníček.

S hercem, známým z kriminálky Cirkus Bukowsky, jsme se setkali poprvé od rozvolňování restrikcí, a tak nás zajímalo, jestli už může posoudit, o kolik natáčení či představení v době pandemie přišel.

„Divadlo nehraju, takže jsem nepřišel o žádné představení,“ překvapil. K divadelnímu jevišti příliš netíhne. „Ani mě tak neláká, nejvíc mě baví natáčení, ale je mi líto všech těch, kteří o práci přišli, nejen herců,“ uvedl.

Někteří se během lockdownu začali věnovat novým koníčkům, jiní dělali generální úklid nebo reorganizaci bydlení. Jak trávil období pandemie Pavel Řezníček?

„Asi jako všichni. Člověk si tak rekapituloval, jak žil, jak chce žít potom. Všechna předsevzetí, co všechno se naučím během covidu, vzala za své, protože, jak jsem byl ve stresu, tak mi nezbývala energie na nic. Čekal jsem, kdy se situace zlepší, a ležel jsem,“ vysvětlil Super.cz.

Přestože trávil většinu času odpočinkem, nedostatek fyzické aktivity se na jeho váze neprojevil, naopak, ve vojenském mu to slušelo. „Děkuju, ale je to čím dál těžší,“ odvětil na naši lichotku a doplnil, že jde hlavně o přibývající roky. „Už jde všechno pomaleji,“ dodal s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám