Hlavní obsah
Článek

Bridget Moynahan (50) ztvárnila v Sexu ve městě Natashu, druhou manželku pana Božského. Skalní fanoušci si jistě vzpomenou, jak ošklivě spadla ze schodů, když přišla na to, že ji Božský podvádí s Carrie.

A o Natashe zjevně ještě uslyšíme, na postavu se totiž diváci mohou těšit i v připravovaném pokračování seriálu s názvem And Just Like That.

Herečku zachytili při natáčení v New Yorku, kde se hojně objevují i představitelky hlavních rolí Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) a Cynthia Nixon (Miranda).

Moynahan je stále herecky aktivní, ale objevuje se spíše v seriálech. Už léta působí v kriminálce Spravedlnost v krvi.

Bridget má třináctiletého syna Johna s hráčem amerického fotbalu Tomem Bradym. Od roku 2015 je vdaná za Andrewa Frankela.

V pokračování show se objeví také největší lásky Carrie, tedy Božský v podání Chrise Notha a Aiden, kterého hraje John Corbett. Lze tedy očekávat, že se osudy těchto postav znovu propletou.

K seriálu se však bohužel nepřipojí Kim Cattrall alias náruživá Samantha, kterou si diváci velmi oblíbili. Řada z nich se v diskuzích nechala slyšet, že pokračování bez ní vůbec nemá cenu sledovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám