Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman Blink-182 Mark Hoppus (49) před měsícem oznámil, že má rakovinu ve 4. stadiu. Následně uvedl, že čeká na výsledky testů po chemoterapiích, které měly odhalit, jak na léčbu reaguje.

„Snímky ukázaly, že chemo funguje! Pořád mám před sebou měsíce léčby, ale jsou to nejlepší možné zprávy,“ podělil se nadšeně o výsledky testů na Twitteru.

„Jsem tak vděčný a zmatený, a taky je mi špatně z chemoterapie z minulého týdne. Ale jed, který do mě lékaři pumpují, a přání od fanoušků a lidí kolem mě zabíjejí tuhle rakovinu. Budu bojovat dál,“ ujistil fanoušky optimisticky.

Markovi rakovinu diagnostikovali v dubnu, detaily nemoci zveřejnil teprve minulý týden. „Moje klasifikace je velký B-buněčný lymfom ve 4. stadiu, což znamená, jestli tomu správně rozumím, že se nemoc rozšířila do různých částí těla,“ uvedl v živém vysílání na Twitch.

Popsal také vedlejší účinky léčby. „Trpím jakousi mentální mlhou, což se projevuje tak, že zapomínáte jména lidí, názvy písní apod. Lidé na mě mluví a o pět minut později se jich zeptám přesně na to, co mi říkali.“

Největší oporou je mu samozřejmě rodina. S manželkou Skye Everly, s níž je ženatý už 20 let, má Mark osmnáctiletého syna Jacka

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám