Hlavní obsah
Článek

Slavná nizozemská modelka Lara Stone (37) se o víkendu vdala za podnikatele v realitách Davida Grievsona. Poznali se v roce 2018 na známé randící aplikaci. Zásnuby oznámili loni v únoru.

Pro Laru nejde o první sňatek, nynějšího muže poznala krátce po rozchodu s komikem Davidem Williamsem, s nímž má šestiletého syna Alfieho.

Stone patří k nejznámějším holandským modelkám. Jako patnáctiletou ji objevil agent v pařížském metru, ve francouzské metropoli byla tehdy s rodinou na prázdninách. Dveře do světa vrcholového modelingu jí otevřela soutěž Elite Model Look.

Lara předváděla pro značky jako Givenchy, Calvin Klein, Isabel Marant, Fendi, Chanel, Balmain, MaxMara, Stella McCartney a další. Jejím poznávacím znamením je mezírka mezi předními zuby.

Ta byla díky modelkám jako Jess Hart, Georgia Jagger nebo právě Lara Stone před pár lety tak in, že ortodontisté v USA hlásili zvýšenou poptávku po úpravách chrupu. Některé modelky si nechávaly po vzoru slavnějších kolegyň mezírku mezi jedničkami dobrovolně zvětšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám