Hlavní obsah
Článek

Do třetice všeho dobrého. Petr Hradil (53), známý spíš pod svým předchozím příjmením Rajchert, se oženil. Za manželku pojal svou partnerku Evu, se kterou má jedenáctiměsíčního syna Tomáška. Romantický obřad se odehrál na břehu Lipna.

Petr sice žije řadu let v Písku, kde rekonstruuje dům, ale veselka se uskutečnila netradičně v neděli v hotelu u Lipna. Místo bylo zvoleno s ohledem na to, že v Horní Plané dodnes žije ženichova maminka. „Vyrůstal jsem tady. Zažil jsem tady zásadní momenty mého života a jsem rád, že svatba je právě tady," řekl Super.cz Petr.

Herec a moderátor vstoupil do chomoutu již potřetí. Jeho první ženou byla herečka Markéta - v seriálu Život na zámku mu hrála manželku (vojačku). Z tohoto vztahu má sedmadvacetiletého syna Petra Rajcherta (ml.) Druhou ženou byla herečka a výtvarnice Bára Srncová, se kterou děti neměli.

„Je to pro mě zásadní událost. Jednak vím, že už počtvrté se s ohledem na svůj věk ženit nebudu, a taky proto, že jsem potkal úžasnou ženu, se kterou budeme mít dvě děti,“ svěřil se Super.cz Petr nám zároveň prozradil, že se svou manželkou čekají dalšího potomka, který se narodí příští rok v únoru.

Petr je také zakládajícím členem kapely Chinaski a upozornil na sebe rolí Otakara ve známém seriálu Život na zámku. Moderuje pravidelně pořad Dobré ráno s Českou televizi, uváděl také pořad Chcete mě, který převzal po Zdeňku Srstkovi. Aktuálně připravuje dva nové televizní pořady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám