Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O údajném konfliktu mezi Lucy Liu (52) a Billem Murrayem (70), k němuž mělo dojít během natáčení Charlieho andílků v roce 1999, se spekuluje léta. Producent Shaun O'Banion se o údajném incidentu nyní rozepsal na Twitteru.

O'Banion reagoval na tweet, který tvrdil, že Liu kolegu fyzicky napadla, což vyvrátil, ovšem přiznal, že se pohádali. Důvodem měl být hercův zásah do scénáře.

„Každému dal do karavanu nové stránky. Všichni se sešli na place, ale nikdo netušil, co se děje, včetně Drew Barrymore (49), která byla také jedním z producentů.“

Popsal, že z jeho počínání byli všichni rozčarovaní a Lucy přišlo, že si dovolil příliš. „Nevím, na co si stěžuješ, přidal jsem ti tam víc textu. Podívej se kolem sebe. Jsi z televize a tohle je úplně jiná liga,“ řekl Murray podle O'Baniona herečce.

Dodal, že Liu poslala kolegu k šípku a s brekem opustila plac. Natáčení se údajně muselo na chvíli přerušit.

„Mám Billa rád, pracoval jsem s ním i předtím, ale co jí řekl, bylo hrozné,“ doplnil s tím, že k údajné hádce došlo zkraje natáčení, ale že se Murray za chování později dokonce omluvil, i když prý ne zcela upřímně.

V pokračování úspěšného snímku s názvem Charlieho andílci: Na plný pecky se v roli Bosleyho objevil Bernie Mac. Mluvilo se o tom, že to bylo právě kvůli špatným vztahům na pracovišti. Tato tvrzení však nikdo oficiálně nepotvrdil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám