Hlavní obsah
Článek

Poslední týdny trávil Filip Vaněk (46) mnoho času v ateliéru během natáčení další řady Česko Slovenské SuperStar. Stejně jako v minulém ročníku, i letos stylista obléká moderátora a porotce soutěže.

Loni měl Vaněk ztíženou práci těhotenstvím Moniky Bagárové (29), které se muselo ze začátku skrývat. V tomto ročníku ho pří výběru oblečení limituje mateřství hned dvou porotkyň, zmíněné Moniky Bagárové a Patricie Pagáčové (35).

„Holky kojí, a tak dostávám novou funkci. Během natáčení sleduji monitor a v momentu, kdy se jim začnou zvětšovat ňadra, jelikož se jim tvoří mléko, tak musíme natáčení zastavit a ony musí jít kojit. Důležité je, aby mi netekla ňadra ze šatů,“ prozradil Super.cz intimní detail stylista.

Přítomnost malých dětí na place kupodivu nezpůsobuje žádné komplikace. „Musím se přiznat, že jsem se toho trošku bál, a teď vím, že to bylo zbytečné. V životě jsem neviděl hodnější miminko, než má Patricie Pagáčová. Vůbec o něm nevíme. Také mě pokaždé překvapí, jak rychle roste malá Ruminka,“ říká Vaněk.

Reklama

Další články

Načítám