Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že se Chrissy Teigen (38) poučila ze svých chyb. Poté, co se provalilo, že modelka v minulosti šikanovala silikonovou hvězdu Courtney Stodden (29), si Chrissy sice nasypala popel na hlavu, ale fanoušci i některé slavné osobnosti ji velmi ostře kritizovali. Teigen nyní promluvila o psychických problémech, které ji od té doby provázejí.

„Nevím, co k tomu říct, je to divné předstírat, že se v online světě nic nestalo, když se ve skutečném životě cítím na ho*no,“ rozepsala se na svém instagramovém profilu. „Nepřipadá mi správné vycházet ven. A když jsem zavřená doma, propadám depresím.“

V květnu Stodden připomněla nenávistné tweety, kterými ji modelka před lety zahrnovala. Mimo jiné ji nabádala k sebevraždě, z čehož měla Stodden psychické problémy. Když to vyšlo najevo, Teigen se za své chování omluvila a uvedla, že se za sebe stydí.

Proti Chrissy vystoupil veřejně i návrhář Michael Costello, který tvrdí, že po její kyberšikaně pomýšlel na sebevraždu. Modelčin tým jeho tvrzení popřel jako falešná.

„Připadám si ztracená a potřebuji zase najít své místo. Musím se z toho dostat. Zoufale s vámi chci komunikovat, místo abych předstírala, že je všechno v pohodě. Jinak to ani neumím,“ vzkázala nyní Teigen fanouškům.

„Vím jen, že vás miluji, chybíte mi a potřebovala jsem k vám být upřímná. Jsem unavená z toho, jak je mi ze sebe samotné špatně,“ dodala na závěr.

Po obviněních se modelka stáhla do ústraní i ze sociálních sítí, kterým v minulosti „kralovala“. Chrissy proslula svou sdílností a prostořekostí. Speciálně pak svým nevybíravým přístupem k internetovým trollům. Nedávno ovšem uznala, že i ona sama v minulosti bývala trollem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám