Hlavní obsah
Článek

Byla poprvé pozvána na celé soustředění dvanáctky nových finalistů soutěže Muž roku. Pobyt a pozornost svalnatých mladíků si sice herečka Bára Mottlová (37) užívala, doma už ale vítěze klání mužské krásy měla, byl jím Muž roku 2016 Josef Kůrka, takže možnost, že by ho následoval nějaký další, vyloučila.

"Se svým Mužem roku už jsem se dosoustředila dost a Pepa byl jeden jediný. Přiznám se, že už po krásných tvářičkách a vypracovaných tělech nekoukám. Přesunula jsem se do věku, kdy hledám jiné hodnoty. Je to i tím, že bych ráda založila rodinu a usadila se, i když ne za každou cenu. Už nehledám prince, což ti finalisté jsou - taková princátka. Jako zralá žena bych už chtěla toho krále," svěřila.

Kvůli finančnímu zabezpečení ale partnera hledat nemusí. Bára si dokáže poradit sama. Dokonce si chce koupit i dům. "Našla jsem si v rámci svojí práce realitní makléřky baráček, zatím pro mě a pro Chicca, s úžasnou zahradou. Doufám, že se mi ho podaří získat. Můj vysněný muž sice stále nepřichází, ale to neznamená, že zůstanu v dvoupokojovém podnájmu na Vinohradech, už chci jít do svého," počítá s tím, že zatím bude domácnost dál sdílet jen se svým pejskem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám