Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedobrovolné umělecké prázdniny Daře Rolins (51) skončily. Popová diva ale v tomto období rozhodně nefunguje v tak vysokém nasazení, jako byla zvyklá před covidem.

„Moje léto je takové rozmarné. Mám takové pomalejší, volnější tempíčko, ale nějak mi to nepřekáží. Asi to navazuje na předchozí období, které bylo velmi pomalé a klidné,“ řekla Super.cz Dara na prezentaci nových chytrých hodinek, kterým propůjčila tvář.

Zpěvačka pevně doufá, že nás opět nečeká další vlna omezení. „Pomalu se to rozjíždí. Jsou už i nějaká vystoupení. Zdaleka ne v takovém počtu, jak jsme byli zvyklí. Jsem ale ráda, že jsem mezi lidmi. Lehké přidání tempa nám všem prospívá.“

Před začátkem letních prázdnin si Rolins užívala dovolenou v Emirátech. Odpočinek na žhavém slunci má tedy za sebou a prázdninové měsíce hodlá trávit většinou doma v Česku s dcerou Laurou. Třináctiletá slečna s ní ale nebude celé prázdniny.

„Laura se před pár dny vrátila z Itálie, kde byly s kamarádkami. Dnes se přesunula za svým tatínkem do Vyžlovky,“ říká Dara, kterou v době nepřítomnosti dcery čeká polopracovní cesta do Itálie, kde bude řešit svou módní kolekci.

Zpěvačka je otevřená možnostem a léto si hodlá užít v klidném módu. „Co bude ve zbytku prázdnin, zatím nevíme. Řešíme to tak nějak akčně,“ vysvětluje Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám