Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cristiano Ronaldo (39) je po uši zamilovaný a své partnerce Georgině Rodríguez (30) projevuje náklonnost i veřejně. Společné snímky tentokrát opepřili i vášnivými polibky.

Slavný fotbalista sdílel jeden ze snímků, který najdete níže v galerii, s komentářem: „Moje láska.“ Zbytek žhavých fotek přidala Georgina, která je na dovolené s partnerem a jejich čtyřmi dětmi evidentně v sedmém nebi. Partneři se na snímcích buď vášnivě líbají, nebo se zamilovaně smějí od ucha k uchu.

Na dovolenou vyrazila početná rodinka po prohraném zápase Portugalska na Euru 2020, kde fotbalista získal Zlatou kopačku za nejvíce vstřelených gólů. Stejný počet branek dal sice i český reprezentant Patrik Schick, ale Ronaldo jej porazil díky asistenci na šestém gólu.

V loňském roce Georgina u svého narozeninového postu rozvířila spekulace o tom, že jsou s portugalskou hvězdou již sezdaní, když napsala: „Děkuji mému manželovi, který mi dává to nejlepší v životě, a také našim dětem. Miluji tě.“

Svatbu ovšem pár nikdy nepotvrdil, i když se o jejich zasnoubení kvůli výraznému prstenu, který si Rodríguez fotila na Instagram, několikrát mluvilo.

Reklama

Další články

Načítám