Hlavní obsah
Článek

Loni na podzim se Lucie (42) a Jiří (52) Šlégrovi pustili do světa krásnou novinkou. K desetiletému výročí společného života si nadělili syna. S malým Ronem už oslavili jeho první narozeniny. Nejvnadnější vítězce soutěže krásy z roku 2005 se nyní snímky z party a malým chlapečkem pochlubila

„Mateřství si užívám velmi, respektive užíváme si ho celá rodina, protože jestli na něco byl covid dobrý, tak na to, že byl s námi celý první rok Roníkova života v podstatě manžel doma. Což hrozně prospělo i vztahu mezi tatínkem a synem a je to strašně znát. Malý Roník tatínka strašně moc miluje,“ svěřila se Super.cz modelka.

Lucie má z prvního vztahu dva syny, dvanáctiletého Richarda a čtrnáctiletého Roberta, Jiří má už jednadvacetiletou dceru Jessicu. S nejmladším chlapečkem si však zažili v jeho prvních měsících života pořádně rušné chvilky. „Všechno by bylo zalité sluncem až na to, že nám malý Roník od narození strašně špatně spal, takže jsme se prvních osm měsíců de facto vůbec nevyspali,“ svěřila se nám Šlégrová.

„Jeho nejdelší noční spánek byl maximálně dvě hodiny, takže já jsem měla noční šichtu ráno v osm jsem ho dala tatínkovi a třeba aspoň na tři hodiny jsem se prospala. Musím uznat, že to bylo celkem záhul, je to moje třetí dítě, ale nikdy jsem nezažila takovou nespavost u miminka,“ prozradila Šlégrová, která se chlapečkem nově chlubí i na sociálních sítích, kterým po letech odříkání podlehla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám