Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Extravagantní modely návrháře Osmanyho Laffity neznají mezí, nicméně tentokrát nás opravdu překvapil. Na párty, kam dorazil s partnerem Guyem, si navlékl perlové náušnice, oblékl krajkový květinový top, kratičké šortky a pod ně, aspoň jsme si to mysleli, punčochy se švem na zadní straně.

"Punčocháče opravdu nemám, ale tohle nové tetování, kdy mám na jedné noze morseovkou svoje jméno a na druhé značku, opravdu ze švů na punčochách vychází. V 50. letech po nich na Kubě toužily všechny ženy, včetně mojí maminky. A protože je nesehnala, tak si ten šev pod tělové punčochy malovala tužkou. Je to tak trochu na její počest," prozradil Super.cz Osmany.

Pokud šlo o zbytek outfitu, ten předznamenává návrhářovu novou kolekci. "Jako první to prezentuji sám na sobě, ale přehlídka teprve bude. Všichni si myslí, že se orientuji spíš na dámskou módu, ale šiju i pro pány, a velký zájem je hlavně o obleky. I když tohle je tedy spíš pro metrosexuály, kteří se nebojí být vidět a poutat na sebe pozornost," uzavřel návrhář.

Reklama

Další články

Načítám