Hlavní obsah
Článek

Když jsme muzikálovou zpěvačku Nikolu Ďuricovou (29) lépe poznali díky tomu, že ztvárnila jednu z hlavních rolí, rozkošnou blondýnku Glindu, v muzikálu Čarodějka, měla před svatbou. Místo toho, aby před oltářem řekla svému kolegovi Lukáši Kofroňovi ANO, sňatek se jen necelý měsíc před termínem loni v létě rušil.

O rok později jsme ale měli možnost ji ve svatebkách vidět. Ovšem jen na jevišti díky muzikálu Filipa Renče (58) Rebelové, kde hraje hlavní dívčí roli Terezy. Při duetu Stín katedrál, který na premiéře na pražském letňanském Výstavišti zpívala s kolegou Romanem Tomešem (36), se divákům tajil dech. Pro ni to ovšem bylo horší.

"Teď už je to krásné. Ale poprvé jsem tuhle svatební scénu zkoušela loni po rozchodu. Nevydržela jsem to, rozbrečela jsem se a utekla. V divadle tehdy nikdo nevěděl, že jsme se rozešli a rušili svatbu," svěřila Super.cz drobná muzikálová zpěvačka.

Její vlastní svatební šaty, které si sama navrhla, dala do salonu, který má na Slovensku její maminka, a už si je prý oblékla jiná nevěsta.

Půvabná Nikola je od rozchodu stále single, ale novému vztahu by se už nebránila. V našem videu mj. prozradila, jaký by měl její příští partner být.

Reklama

Další články

Načítám