Hlavní obsah
Článek

Je sice profesionální sportovkyní a většinu dne obléká praktické sportovní oblečení, zároveň ale rozhodně nechce popírat své ženství. Nikola Bendová se během závodů realizuje v úpravě vlasů, líčení a manikúry.

„V atletice na sobě máme stále dres, který není možné nějak kreativně upravovat, tak se to snažím dohnat v úpravě nehtů a vlasů. Prostě se to snažím vždycky ozvláštnit,“ svěřila se Super.cz.

Jednadvacetiletá sprinterka, která patří mezi velké naděje české atletiky, je pověstná svými dlouhými řasami. „Hodně si zakládám na líčení a mám ráda dlouhé řasy,“ říká Nikola, které jsme se ptali, jestli ji řasy neomezují ve výkonu. „Vůbec ne. Kdybych nebyla upravená, tak bych nepodala dobrý výkon. Musím se cítit dobře a sebevědomě,“ řekla s úsměvem.

S Bendovou jsme se setkali během prezentace sportovní linie Sporty Chic módní návrhářky Gianni Di Leo. „Ke spolupráci jsme se dostaly díky společné známé. Líbily se mi její nápady. Když jsme se poznaly, tak jsme zjistily, že máme obě rády podobnou módu. Přestože jsem sportovec, tak se moc ráda hezky oblékám,“ vysvětluje Nikola, která se stala tváří kolekce venezuelské návrhářky, která před šesti lety zdomácněla v Česku.

Reklama

Další články

Načítám