Hlavní obsah
Článek

V novém seriálu Primy 1. Mise dostalo prostor hned několik nových tváří. Vedle stálic obrazovek Jana Dolanského, Pavla Řezníčka nebo Marka Němce se v rolích lékařů a adeptů na zahraniční vojenskou misi představí dvanáct mladých herců a hereček.

Jmenovitě jde o Sáru Rychlíkovou, Annette Nesvadbovou, Zuzanu Novotnou, Lucii Ducháčkovou, Beátu Hrnčiříkovou, Kateřinu Zapletalovou, Radúze Máchu, Libora Matouše, Radka Melšu, Jiřího Böhma, Ondřeje Kubinu a Petra Kolmana.

Jako první televize představila Beátu Hrnčiříkovou a Radka Melšu. Beátu mohou diváci znát ze show populárního ostravského uskupení Tři tygři, Radek si zahrál v seriálu Anatomie života.

„Pocházím z Havířova, ale vyrůstala jsem v jižních Čechách, v malé vesničce Vícemil. Když jsme s rodinou vybírali, kam na střední školu, uvažovali jsme, jak skloubit zpěv, tanec, herectví, a tak jsem šla na konzervatoř do Ostravy,“ popsala svou cestu k umění Hrnčiříková.

Ostravskou konzervatoř má i Melša, který poté navázal studiem činoherního herectví na JAMU. Ani on ani jeho kolegyně profesí nepokračují ve stopách rodičů.

Ukázka ze seriálu 1. Mise

Maminka Beáty dělá za barem, tatínek je DJ, producent a promotér klubu, Radkova maminka je soudkyně a otec stavař a podnikatel. „Rodina mě velmi podporovala. Možná si rodiče ze začátku představovali, že bych šel v jejich stopách, ale když jsem jim řekl, že chci být umělec, nosit šály, číst poezii, řekli: Proč ne,“ dodal s úsměvem Melša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám