Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto má docela pracovní, ale dokáže spojit příjemné s užitečným. Díky zpívání ve Vysokých Tatrách si ve své rodné zemi udělal příjemnou týdenní dovolenou s přítelkyní, lékárnicí Helenou. Wellness si užil i během focení a vystupování pro soutěž Anděl mezi zdravotníky. Marian Vojtko (51) prostě umí žít.

"Na Slovensku jsme si to užili, jsem ostuda, ale ve Vysokých Tatrách jsem byl poprvé. Bylo o nás postaráno, měli jsme spoustu zážitků, pro mě i adrenalinových, protože mě přítelkyně natlačila k tomu, abych se fotil nad propastí na Lomnickém štítu. Bojím se totiž výšek. Ale jsem rád, že jsem se tam dostal," vyprávěl nám zpěvák, když jsme si prohlíželi fotografie, na nichž je s krásnou lékárnicí Helenou, která má figuru v bikinách jako modelka, jak se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Na soustředění soutěže Anděl mezi zdravotníky už ji nevzal, i když jsme žertovali, že díky její profesi by se třeba také někdy mohla dostat do finále. "Ale to bych měl utrum se sestřičkami. S jednou jsem se tady zrovna fotil v pivní lázni a bylo to velmi příjemné," smál se Marian.

Toho po rozvolněném létě opět čeká muzikál Čarodějka, který bude mít od 3. září patnáct exkluzivních představení, a má trochu strach, aby se vešel do kostýmu. "Zhubnul jsem sice sedm kilo, ale v Tatrách jsem dost hřešil haluškami. Ještěže jsou otevřené posilovny. Doufám, že se nevyděsím při měření na Čarodějce, protože některé kalhoty doma jsou mi ještě pořád malé," přiznal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám