Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na focení finalistů aktuálního ročníku Schwarzkopf Elite Model Look nechyběl influencer Martin Carev. Z pozice letošního ambasadora soutěže bude moderovat castingová kola, která budou probíhat v Česku a na Slovensku v září, a začínajícím kolegům může předat i vlastní modelingové zkušenosti.

V minulosti akcemi provázely úspěšné modelky, Carev je prvním mužem. „Vnímám to jako velkou zodpovědnost. Jelikož se ale poctivě připravuju, věřím, že to dobře dopadne,“ řekl Super.cz pohledný influencer.

Pandemii koronaviru Martin dle svých slov zvládl dobře, co mu ale chybí, je cestování. „Byl jsem zvyklý navštívit v průměru deset zemí ročně. To je v době, kdy člověk potřebuje mnoho testů a musí se orientovat v nařízeních, mnohem obtížnější. Těším se, až se bude cestovat snáz,“ říká.

A až to půjde, bude připraven. Na svém YouTube kanále pracuje na návodu, jak se naučit cizí řeč za půl roku. „Aktuálně se učím tři měsíce španělsky. Díky trikům, na kterém jsem přišel, jsem schopný se pustit do jednoduché běžné konverzace. Tohle know-how bych chtěl lidem předat,“ říká Carev.

Reklama

Další články

Načítám