Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a dvojnásobná maminka Jana Bernášková (40) si s manželem a rodinou užívá dovolenou v Itálii, odkud se poprvé v historii pochlubila fotkou v plavkách.

Přestože má na první pohled perfektní postavu, zpravidla své křivky nevystavuje na odiv a je ráda, že ji ani režiséři na filmovém plátně příliš neobnažují. „Je to vlastně dobře, protože nemám tak krásnou postavu, hodně maskuju, hodně,“ prozradila Super.cz se smíchem.

Nyní udělala výjimku a o fotku v plavkách se podělila sama od sebe. „Moje snad první fotka v plavkách na sítích. Já se totiž dlouhá léta styděla snad za celé tělo,“ překvapila herečka.

„Všechno bylo špatně! Teda hlavně v mojí hlavě. Vyzkoušela jsem snad všechny diety světa, a pak jsem se na to jednou z vysoka vys*ala!“ nebere si Jana servítky. Dle vlastních slov pro ni byl nejhorší tlak a představy druhých o tom, jak by měla vypadat. Rozhodla se názory a pohledy druhých neřešit.

„Od té doby, co jsem to pustila a vykašlala se na diety, zhubla jsem. Je to v hlavě a v přijetí sebe sama, mít se opravdu rád. Zní to jako klišé, ale je to tak důležité,“ zdůraznila hvězda seriálu Vyprávěj a autorka bestselleru Jak přežít svého muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám