Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Claudia Romani (39) žije už nějaký ten pátek v USA. Narodila se ale v Itálii, kde prožila značnou část svého života. USA ale bere jako svůj druhý domov, a tak neváhala oslavit Den nezávislosti.

Známá sexbomba samozřejmě pojala oslavu po svém. V sexy plavkách v barvách americké vlajky provokovala na osušce a vystavila na odiv své pověstné vnady. Je z ní zkrátka hrdá vlastenka, která nezapomíná ani na svou původní domovinu.

Coby vášnivá fanynka podporuje na dálku italský fotbalový tým, který bojuje na fotbalovém Euru. To neváhá vyměnit americké plavky za italské a spoře oděná vysílá žhavé signály až do daleké Evropy.

Vnadná brunetka se proslavila mimo jiné pózováním pro Playboy, GQ či Maxim, ale také účinkováním v televizních show. Namátkou jmenujme například show Big Brother a Secret Story 9. A jak je vidět, neztratí se ani v Miami, kde patří mezi plážové královny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám