Hlavní obsah
Článek

V roce 2010 se dcera hokejisty Dominika Haška dostala do finále soutěže Česko Slovensko má Talent a hudbě se věnuje stále. Dominika Hašková (28) šest let studovala konzervatoř v anglickém Leedsu, ale už rok je zpět v Česku.

"Přijeli jsme loni s kamarády Nory, se kterými mám kapelu, když se tady v létě rozvolnilo, abychom mohli vystupovat," vyprávěla Super.cz, když jsme se potkali na křtu knihy herečky Aleny Dolákové Anna z Hollywoodu, který obohatila svým hudebním vystoupením. To připomínalo oscarovou Markétu Irglovou. "Pak jsme všichni dostali covid, byli spolu v karanténě a už jsme tady zůstali," smála se mladá zpěvačka.

"Jsou tady spokojení i kluci z kapely, kytarista a pianista se mnou pořád vystupují, dokonce jsme spolu bydleli i v Anglii a jsou moji nejlepší kamarádi. Táta je rád, že jsem doma," doplnila s tím, že její muzikanti jsou opravdu jen kamarádi a ona je single. "Ani o žádném vztahu nepřemýšlím, jsem hlavně ráda, že jsou koncerty. Lásce jsem otevřená, ale nehledám ji," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám