Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pátý den Wimbledonu si nemohla nechat ujít ani vévodkyně Kate (42). Na tenisový kurt dorazila jako vždy dokonale vyladěná.

Kate na sobě tentokrát měla modrobílou kombinaci, které vévodila puntíkatá sukně. Ta byla také nejdražším kouskem celého jejího outfitu. Sukně britské značky Alessandra Rich vyjde v přepočtu na 24 tisíc korun. O moc levnější nebyly ani lodičky značky Jimmy Choo a kabelka tradiční britské značky Mulberry za 20 tisíc.

Nechyběly ani její oblíbené doplňky, jako například náhrdelník s medailonkem, na kterém má vyryté iniciály svých tří dětí. I tady je věrna britským návrhářům.

Vévodkyně navštívila před samotným tenisovým utkáním kuchyň ve Wimbledonu, kde pomohla připravit tradiční svačinku v podobě jahod se smetanou. Později se zašla ještě podívat do wimbledonského muzea, a nakonec se usadila do Royal boxu vedle vévody a vévodkyně z Kentu. Dalším hostem na VIP tribuně byl i světově uznávaný trenér Joe Wicks, se kterým Kate prohodila pár slov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám