Hlavní obsah
Článek

Po několikaleté pauze předváděla Kristýna Schicková (26) opět pro návrhářku Beatu Rajskou (61). Maminka šestnáctiměsíčního syna Elliota zářila na módní show, která se konala na nádvoří zámku Loučeň.

„Na zámku to mělo kouzlo a byla tam spousta příjemných lidí,“ pěla superlativy o dva roky starší sestra úspěšného fotbalisty Patrika Schicka (25). V kolekci s názvem Kabaret by si modelka vybrala hned několik kousků. „Její nová kolekce je tak nádherná, že bych si vybrala rovnou deset outfitů z mola,“ dodala modelka, která se na mole zařadila mezi kolegyně, jako je Andrea Bezděková, Veronika Chmelířová, Karolína Mališová, či Dominika Branišová.

V době, kdy byla kráska na mole, tak syna Elliota hlídal jeho tatínek, designér Lukáš Třešňák. „Péči o malého zvládá velmi dobře a dokáže mě skvěle zastoupit,“ říká Kristýna. Pravdou ale je, že maminčinu přítomnost 1,5 roku starý chlapeček potřebuje. „V koroně jsme spolu trávili každý den, tak si občas zasteskne, když tam nejsem, ale je důležité, aby měl program,“ říká Kristýna Schicková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám