Hlavní obsah
Článek

Koronavirus zasáhl mnoho oborů, erotický průmysl nevyjímaje. Britská domina, paní L., specializující se na BDSM, se podělila o zkušenosti a podrobnosti ze své branže.

Před covidovou krizí si za hodinu účtovala až 150 liber, asi 4500 Kč, poté, co svět ochromila pandemie, žena přesunula své podnikání do online prostoru. Sice nezůstala úplně bez příjmu, její výdělky ale v první vlně razantně klesly, zhruba na čtvrtinu až polovinu.

Vydělat peníze online je podle ní náročnější, internet totiž nabízí mnoho zábav zadarmo, a lidé tak jsou méně ochotní za ně platit. Případně kvůli snížení platu nebo ztrátě zaměstnání ani nemohou.

Také to pochopitelně nemůže nahradit fyzický kontakt, který je u tohoto typu podnikání žádoucí. „Mí klienti začali být zoufalí, chtěli mě vidět naživo. Něco dělat jen přes kameru nestačí,“ popsala.

A i ona sama si posteskla: „Chybí mi kontakt s mými klienty. Jsou pro mě rozptýlením, i díky nim jsem se udržovala v psychické pohodě, navíc pomáhají platit účty,“ říká otevřeně.

Situace už se v porovnání s loňským rokem zlepšila, i v tomto odvětví však platí, že poskytované aktivity musejí být v souladu s aktuálně platnými pravidly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám