Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi umělce, kteří měli to štěstí, že v pandemii nepřišli o veškerou práci. Radka Pavlovčinová (35) tak nemusela shánět jiné finanční zdroje než herectví. Zároveň měla víc příležitostí dělat věci, které dřív nestíhala.

„Mohla jsem chodit na castingy, na což jsem předtím neměla tolik času. Podařilo se mi díky tomu natočit nějaké zahraniční reklamy. V divadle Minor jsem zkoušela krásné představení o bratrech Kopeckých, což byli loutkáři a legionáři, a pak jsem točila menší roli v seriálu Lajna,“ rozpovídala se herečka o svých aktivitách.

V seriálu z pera scenáristy Petra Kolečka si zahrála slovenskou zlatokopku. „Mám ráda humor Petra Kolečka. Ale asi se dívá na manželky slovenských hokejistů s jistými stereotypy - že to jsou takové pipinky, zlatokopy,“ míní Radka.

„Jsem pyšná na to, že jsem Slovenka, a mrzí mě, že se možná někteří Češi na nás dívají v určitém světle. Pak jsem si ale řekla, že je to jen role a že si ji můžu užít se vším všudy. V této době je pro nás každá práce vzácná,“ dodala Radka Pavlovčinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám