Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Živá hudba je za současných opatření povolena, ovšem tanec je stále zakázán. Proto jsme na soustředění finalistů Anděl mezi zdravotníky žertovali se zpěvákem Peterem Pechou (34), který v rámci slavnostního večera svými songy zvedl publikum ze židlí, že by mohl být potrestán.

"Já jsem za to rád, a kéž by mě zavřeli za to, že jsme tančili. Normálně už mi to chybí, jak ta svoboda projevu, tak to užívání si té hudby a umělecké sféry. Myslím si, že tohle by se zakazovat nemuselo," řekl Super.cz Peter.

Ostatně v publiku byl epidemiolog Roman Prymula, který převzal nad soutěží záštitu, a nad tančícími lidmi se nepozastavoval, i když se ho na to ptala moderátorka večera Lenka Špillarová. Dav se nemačkal tělo na tělo, takže to byl podle něj tanec distanční. Navíc byli všichni účastníci otestovaní, i když velká řada z nich už byla i kompletně naočkovaná.

Další večer nicméně zpěvák v písních zpomalil, už se netančilo a hosté si tak mohli premiérově poslechnout Petrovu první sólovou píseň, kterou teprve den poté umístil i s videoklipem na internet. Jde o píseň o rozchodu, to nás ovšem Peter ujistil, že jde jen o umění a s manželkou Kateřinou mají doma vše v pořádku. A v klipu ho tak, jako ho vídá jen jeho žena, dokonce uvidíme. Nahý se tam totiž ukáže ve sprše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám