Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čeští fanoušci ji mohou znát ze sitkomu Plný dům, jako nejstarší dceru vdovce Dannyho Tannera (Bob Saget). Herečka Candace Cameron Bure (45) v něm začínala v roce 1987, tehdy jí bylo 11 let. Roli si pak zopakovala i jako dospělá v pokračování s názvem Zase máme plný dům. Na kontě má hlavně desítky televizních filmů.

Manželem Candace, v níž byste i dnes poznali roztomilou DJ, je bývalý ruský hokejista Valerij Bure. I jejich seznámení se pojí s hereččinou nejslavnější rolí, potkali se na charitativním hokejovém zápase, kam přišla s kolegy Bobem Sagetem, Lori Loughlin a Davem Coulierem. Právě poslední jmenovaný ji seznámil s budoucím mužem.

Od toho večera letos uplynulo 27 let, manželé zároveň koncem června oslavili 25. výročí svatby. „Lidé se mě neustále ptají na recept na dlouholeté manželství. Co je tím tajemstvím? Bůh ví, že o tom nikdy nenapíšu knihu, protože se pořád učíme. Každý rok, každý den,“ říká Cameron Bure.

Pár tipů ale z vlastní zkušenosti přidala, jsou jimi komunikace, sex, smích, trpělivost, láska. „Žádné manželství není dokonalé. Ani to naše,“ dodala herečka, jež má s manželem dva syny, Maksima a Lva, a dceru Natashu.

Reklama

Další články

Načítám