Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár měsíců, co se po 11 letech loučila s rolí v Ordinaci v růžové zahradě. Nova ale nakonec přehodnotila své rozhodnutí a Danu Morávkovou (52) tak opět čeká natáčení v roli lékařky Zdeny Suché. „Těším se moc, se Zdenou žiji už 11 let, to je pěkná životní etapa,“ řekla Super.cz herečka.

Velkou radost má i z toho, že si opět zahraje před publikem. „Těším se také na letní scény a na všechna divadelní představení, ve kterých hraji. A také na nové projekty, které mě čekají,“ uvedla Morávková na setkání s herci muzikálu Trhák.

Dana se těší i na dovolenou, s rodinou zůstávají věrni Rakousku. „Je to tam krásné, jezdíme tam skoro každý rok a moc si to užíváme. Vždycky si rezervujeme termín na další rok,“ svěřila.

„Jezdíme na kolech kolem jezera, což je placka. A když mají manžel se synem přetlak a musí do kopců, já zůstávám u vody a koupu se nebo si čtu,“ popsala svůj program s tím, že trénink se jí hodí, protože ve zmíněném Trháku na jevišti také jezdí na kole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám