Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žena mnoha tváří. Sandru Pogodovou (49) známe jako herečku, propagátorku otužování, moderátorku, autorku vtipných videí nebo spisovatelku. Přestože se jí už pomalu začat plnit kalendář, poslední rok rozhodně nebyl jednoduchý.

„Poslední divadelní představení jsem odehrála na začátku října, takže slyšet naživo reagující obecenstvo byla bomba. Není nad živý smích, který otřásá hledištěm,“ řekla Super.cz herečka, která už stála na prknech, a to na sérii představení Láska nebeská pro zdravotníky. Zároveň si posteskla, že během posledního roku musela čerpat ze svých úspor.

„Během pandemie jsem nemohla pracovat. Utratila jsem většinu svých úspor, protože tu almužnu, co jsme dostali od státu, jsem kompletně použila na zaplacení sociálního a zdravotního pojištění. Zachránily mě procenta z prodeje mých knížek, díky těm nejsem úplně bez peněz,“ svěřila Pogodová, kterou jsme potkali na letním večírku muzikálu Trhák, kde se po delší době viděla i s kolegy.

A co herečka plánuje na letošní léto? „Protože celé prázdniny vysílám na ČRo2 pořad Polední sirény, tak nebudu cestovat nikam daleko. Vidím to na výlety autem po celé republice. Je spousta míst, která chci už dlouho vidět, nebo znovu navštívit. Potřebuji jen pěkné počasí, tak uvidíme, čím nás léto překvapí,“ těší se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám