Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brunetka, která v Lásce nebeské svými tvary okouzlila Hugha Granta, oslavila 45. narozeniny a pochlubila se postavou v plavkách.

Martine McCutcheon se na svém instagramovém profilu s fanoušky podělila o snímky, kde v jednodílných plavkách ukazuje své štíhlé nožky a květinové tetování na nártu. „Mé šťastné místo. Hraje hudba, Rafferty si hraje a Jack griluje maso na oběd, zatímco já si dávám ledový drink a chytám trochu toho vitaminu D,“ napsala herečka ke snímkům, které si můžete prohlédnout níže v galerii.

Martine nedávno přiznala deníku The Sun, že je s přibývajícím věkem mnohem spokojenější, než byla ve svých dvaceti, kdy začínala svou kariéru. „Cítím se mnohem víc naplněná, sebevědomá a víc sexy, než když mi bylo dvacet. Je úžasné se dívat na osobnosti jako Jennifer Lopez (54) či Helen Mirren (78), které sice stárnou, ale jejich kariéra je stále na vzestupu. Něco z jejich nitra září na povrch.“

„Lidé si mysleli, že jsem byla sebevědomá vždy, ale to byl jen skvělý herecký výkon. Opravdové sebevědomí jsem získávala roky,“ uvedla Martine, která je matkou šestiletého syna Raffertyho, kterého má s manželem Jackem McManusem.

Brunetka se také nedávno svěřila, že podepsala smlouvu s modelingovou agenturou, a to ve svých 44 letech. „Nikdy není pozdě na to, aby se vám splnily vaše sny,“ podotkla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám