Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selena Gomez (31) poskytla rozhovor australskému Vogue, v němž promluvila mimo jiné o svých minulých vztazích. Zpěvačka proslula donekonečna slepovaným vztahem s Justinem Bieberem (30), randila ale i se zpěvákem Weekndem.

„Byla jsem příliš mladá na to, abych byla ve vztazích vystavena určitým věcem. Myslím, že většina mých vztahů byla prokletá,“ nechala se slyšet.

Loňské album pojmenovala Rare (v překladu výjimečná), stejně jako novou řadu make-upu, což má pro ni zvláštní význam. „Hádám, že jsem musela najít to správné slovo, které by mě vystihovalo, protože ve vztazích jsem si vždycky připadala méněcenná.“

Selena se proslavila jako dětská hvězda Disney a od té doby pobyla už ve čtyřech léčebnách, v nichž řešila své psychické problémy. V poslední z nich jí loni diagnostikovali bipolární poruchu. V roce 2017 také podstoupila transplantaci ledviny v důsledku onemocnění lupus.

S Bieberem randila od roku 2011, vztah to byl turbulentní a často se rozcházeli, nadobro se pak rozešli v roce 2018.

Věří se, že je od té doby single. Podle jejích přátel se randění nebrání, ale ani nechce nic uspěchat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám