Hlavní obsah
Článek

Herečka Isla Fisher (45) se málem utopila během natáčení snímku Podfukáři z roku 2013. A zážitek to byl pro ni prý velmi děsivý.

Při scéně, kdy se snažila uniknout z nádrže s vodou, se totiž herečka opravdu začala topit, protože se jí zasekla pouta.

Při tvorbě této scény se Isla opravdu topila.

„Málem jsem zemřela. Scénu jsme točili tři a půl dne. Měla jsem na poutech magnet, který měl zajistit, že se rychle uvolní, ale zasekl se a já zůstala uvězněná pod vodou,“ uvedla pro On Demand Entertainment.

„Byla jsem vyděšená. Bušila jsem na sklo a volala, ať mě vysvobodí, ale všichni si mysleli, že jen podávám skvělý herecký výkon. A já se přitom topila. Jediné, na co jsem myslela, bylo, že budu ležet na pitevním stole v kostýmu, v mini šatech a podpatcích, a že to bude ponižující,“ popsala manželka Sachy Barona Cohena alias Borata.

„Procházeli jsme si spolu bezpečnostní plán, měli k dispozici tlačítko, které by vyprázdnilo nádrž do 70 vteřin, ale zapomněli jsme na jednu důležitou věc, a sice dohodnout se na hesle, které zazní v případě nouze.“

Isla dále pro Daily Mail uvedla, že ji režisér Louis Leterrier obdivoval, že neměla dublérku. Isla přitom ani nevěděla, že by si o ni mohla říct. „Myslela jsem, že nemám na vybranou,“ přiznala.

Reklama

Další články

Načítám