Hlavní obsah
Článek

Kateryna Demers z Ukrajiny se pyšní 147 centimetrů dlouhými vlasy, které budí mimořádnou pozornost. Obdivují je ženy i muži, od kterých mladá žena dostává dost kuriózní, až bizarní nabídky.

Kateryna si vlasy pěstuje posledních deset let, během nichž se z ní stala živoucí Locika, jak jí někteří fanoušci přezdívají. K rozhodnutí přestat hřívu zkracovat ženu vedla zvědavost, jak dlouhé vlasy jí narostou. Aktuálně měří necelý metr a půl, a je tak paradoxní, že v dětství si Katerynu často pletli s klukem - vlasy tehdy měla úplně krátké, doslova „na kluka“.

Žena, jež nyní žije ve Velké Británii, samozřejmě dbá na důkladnou péči: vlasy myje dvakrát týdně, nepoužívá vysoušeče a jednou za čtyři až šest měsíců pro ozdravení zastřihne konečky. „Také se snažím zdravě jíst, sportovat a používám ty nejkvalitnější produkty, které jsou na trhu k dostání,“ vyjmenovala.

Bujná hříva vede k někdy až nežádoucí pozornosti. Ženy, ale hlavně muži jí nabízejí peníze, aby ji mohli hladit nebo jí vlasy rozčesávat, jistý německý byznysmen jí prý nabídl půl milionu dolarů (cca 10,8 milionu Kč), když ho nechá, aby jí oholil hlavu. „To jsem byla v pokušení,“ přiznala Demers, která ale nabídku nakonec odmítla.

Spousta lidí na veřejnosti se prý jejích vlasů dotýká, aniž by se zeptala. „To je divné, protože když vidíte hezký zadek nebo dekolt, nejdete a nesáhnete si. Ale v případě dlouhých vlasů lidé nejsou ostýchaví a pročísnou je prsty,“ dodala s tím, že kvůli tomu ven často nosí cop nebo ještě lépe drdol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám