Hlavní obsah
Článek

Britská herečka Abbie Bela našla lásku přímo kosmického kalibru, tvrdí totiž, že ji unesli mimozemšťané a do jednoho z nich se zamilovala. Mužů z řad pozemšťanů už má totiž po krk.

„Z chlapů na Zemi se mi dělá blbě. Vtipkovala jsem na sociálních sítích, že bych si přála, aby mě unesli mimozemšťané. Pak se mi každou noc zdálo o bílém světle,“ uvedla pro Daily Star.

„Jednoho večera jsem si sedla na okno, a když jsem usínala, objevila se kosmická loď. Jasně zelený paprsek mě do ní přenesl,“ tvrdí s tím, že se setkala s pěti urostlými mimozemšťany, z nichž jeden upoutal její pozornost.

„Jednoho z nich jsem přitahovala a bylo to vzájemné. Řekl mi, že musím souhlasit s tím, aby mě odnesli. Souhlasila jsem jen pod podmínkou, že to nebude napořád.“

Po 20 minutách Abbie prý vrátili do jejího londýnského bytu. Od té doby má připravenou sbalenou tašku, kdyby se pro ni její milý vrátil.

„Doufám, že přijde. Chci navštívit galaxii v Andromedě,“ říká, ale moc lidí jí její historku nebaští.

„Je to kontroverzní pro lidi, kteří nikdy neuvažovali o meziplanetárním randění. Ale jsem ochotná tomu dát šanci. Budu jedna z prvních, kdo se to bude snažit normalizovat,“ dodala na závěr.

Reklama

Další články

Načítám