Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) už je s dcerou Stellou doma. V neděli ji v pražské porodnici U Apolináře vyzvedl její partner Josef Vařeka, který si své poklady odvezl domů.

„Přátelé, my vám ty medaile přivezeme. Vlk se nažral, Karkulka zůstala celá. Děkujeme za krásný gratulace,“ vzkázala všem Pártlová, která poděkovala i personálu porodnice, který se o maminky a jejich miminka stará. „Děkuju za vaší trpělivost, a za to, s jakou láskou svoji práci děláte,“ nešetřila chválou.

Zpěvačka rodila císařským řezem. „Porod císařským řezem mi byl doporučen. Už mám věk, paní doktorka řekla, že u mě není žádoucí rodit přirozeně,“ vysvětlila Super.cz Pártlová.

Ta sdílela společný pokoj se svou kamarádkou Nikol Štíbrovou (37), jež rodila ve stejný den. A i ji si už v porodnici vyzvedl manžel Petr, který si domů odnesl vlasáče Tobiase, kterému s Nikol říkají Mauglí. Stylově tak oslavil dnešní Den otců.

„Prej, já ho vemu, netahej se s ním, a vrazí mi místo Tobíka pětikilovou kytku,“ vtipkovala při odchodu z porodnice Štíbrová.

Reklama

Další články

Načítám